Składniki analitycznebiałko 15% | zawartość tłuszczu 16% | włókno surowe 3% | popiół surowy 6% | wapń 0,90% | fosfor 0,30% | metionina 0,35% | lizyna 0,80% | treonina 0,50% | tryptofan 0,15% | cystyna 0,25%
Skład:zboża | orzechy (łuskane orzeszki ziemne 10%) | produkty uboczne z warzyw | owoce (owoce 5%) | nasiona | warzywa | oleje i tłuszcze | minerały | glinka | cukier | MOS | jukka
Dodatki na kgwitamina A 8000 IU | β-karoten 4,80 mg | witamina D3 1650 IU | witamina E 95 mg | witamina K3 3 mg | witamina B1 8 mg | witamina B2 17,50 mg | D-pantotenian wapnia 22 mg | witamina B6 6,50 mg | witamina B12 0,03 mg | witamina C 55 mg | niacyna 90 mg | kwas foliowy 1,65 mg | biotyna 0,29 mg | chlorek choliny 670 mg | 3b202 (jod) 2,30 mg | E4 (miedź) 11 mg | 3b503 (mangan) 110 mg | 3b605 (cynk) 105 mg | E8 (selen) 0,22 mg