Składniki analityczneBiałko surowe 13,0%, tłuszcz surowy 4,5%, popiół surowy 9,5%, włókno surowe 4,5%, metionina 0,34%, lizyna 0,65%, fosfor 0,53%, wapń 2,50%, sód 0,20%
Skład:Otręby pszenne, płatki kukurydziane, płatki jęczmienne, śruta poekstrakcyjna słonecznikowa, gluten pszenny paszowy, lucerna, suchy ług zbożowy, ciemny (kukurydza), śruta poekstrakcyjna sojowa (z soi modyfikowanej genetycznie), makuch z ziaren palmowych, gluten kukurydziany paszowy, otręby ryżowe, węglan wapnia, fragmenty nasion oleistych, chlorek sodu, wywar melasowy, ziarno - pozostałości po przesiewaniu
Dodatki na kg3a672a witamina A 10 000 IU, 3a671 witamina D3 2500 IU, 3a700 witamina E (octan all-rac-alfa-tokoferylu) 30 mg, 3b103 żelazo (siarczan żelaza(II), monohydrat) 30 mg, 3b202 jod (jodan wapnia, bezwodny) 2,10 mg, 3b405 miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 10 mg, 3b502 mangan (tlenek manganu(II)) 75 mg, 3b603 cynk (tlenek cynku) 70 mg, selen E8 (selenit sodu) 0,30 mg