Składniki analityczneBiałko surowe 15%, tłuszcz surowy 3,8%, popiół surowy 6%, włókno surowe 7,5%, wapń 0,8%, fosfor 0,67%, magnez 0,31%, sód 0,3%
Skład:Otręby pszenne, płatki kukurydziane, płatki jęczmienne, śruta poekstrakcyjna słonecznikowa, gluten pszenny paszowy, lucerna, suchy ług zbożowy, ciemny (kukurydza), śruta poekstrakcyjna sojowa (z soi modyfikowanej genetycznie), makuch z ziaren palmowych, gluten kukurydziany paszowy, otręby ryżowe, węglan wapnia, fragmenty nasion oleistych, chlorek sodu, wywar melasowy, ziarno - pozostałości po przesiewaniu
Dodatki na kgE672 witamina A 10000 IU, E671 witamina D3 2000 IU, 3a700 witaminy E (octan all-rac-alfa-tokoferylu) 50 mg, jod E2 (jodan wapnia, bezwodny) 1 mg, 3b304 Kobalt Kobalt powlekany(II) hydroksowęglan (2:3) - jednowodny granulat 0,3 mg, miedź E4 (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 15 mg, mangan E5 (tlenek manganu(II) 45 mg, cynk E6 (tlenek cynku) 100 mg, selen E8 (selenin sodu) 0,6 mg