Składniki analityczneKurczak: Białko 33,5%, popiół surowy 3,2%, zawartość tłuszczu 2,5%, włókno surowe 0,5%; kaczka: Białko 34,7%, zawartość tłuszczu 6,2%, popiół surowy 4,8%, włókno surowe 1,1%; jagnięcina: Białko 22,8%, zawartość tłuszczu 8,4%, popiół surowy 4,3%, włókno surowe 1,0%; wołowina: Białko 22,8%, zawartość tłuszczu 8,1%, popiół surowy 3,5%, włókno surowe 1,3%
Skład:mięso z kurczaka (87%), skrobia ziemniaczana, białko grochu, gliceryna, sorbitol; mięso z kaczki (87%), skrobia ziemniaczana, białko grochu, gliceryna, sorbitol, jagnięcina (87%), skrobia ziemniaczana, białko grochu, gliceryna, sorbitol; wołowina (87%), skrobia ziemniaczana, białko grochu, gliceryna, sorbitol
Zawartość wilgociKurczak: 25,8%
Kaczka: 27,5%
Jagnięcina: 24,2%
Wołowina: 22,1%