Składniki analityczneJagnięcina: białko 26,8%, zawartość tłuszczu 8,0%, popiół surowy 4,2%, włókno surowe 0,8%, kurczak: białko 36,9%, zawartość tłuszczu 1,1%, popiół surowy 3,7%, włókno surowe 0,4%, kaczka: białko 37,6%, popiół surowy 4,8%, zawartość tłuszczu 4,3%, włókno surowe 0,6%, wołowina: białko 23,6%, zawartość tłuszczu 8,6%, popiół surowy 3,5%, włókno surowe 0,9%
Skład:Jagnięcina (89%), skrobia ziemniaczana, białko grochu, gliceryna, sorbitol; mięso z kurczaka (89%), skrobia ziemniaczana, białko grochu, gliceryna, sorbitol; mięso z kaczki (89%), skrobia ziemniaczana, białko grochu, gliceryna, sorbitol; mięso wołowe (89%), skrobia ziemniaczana, białko grochu, gliceryna, sorbitol;
Zawartość wilgociJagnięcina: 24,5%
Kurczak: 27,8%
Kaczka: 27,1%
Wołowina: 26,5%