Składniki analityczneKurczak: białko 10,8%, zawartość tłuszczu 5,2%, popiół surowy 2,3%, włókno surowe 0,3%, wapń 0,27%, fosfor 0,25%.
Indyk: Białko 11,5%, zawartość tłuszczu 5,4%, popiół surowy 2,3%, włókno surowe 0,3%,wapń 0,26%, fosfor 0,24%.
Wołowina: białko 10,5%, zawartość tłuszczu 8%, popiół surowy 2,3%, włókno surowe 0,4%, wapń 0,25%, fosfor 0,22%
Skład:Kurczak: 72% kurczak (mięso, serca, żołądki, wątróbki, szyje), tłuszcz 26,9%, woda pitna, 1%, minerały, inulina (0,1%). Indyk: 72% indyk (mięso, serca, płuca, wątroby), 26,9% woda pitna, 1% minerały, 0,1% inulina. Wołowina: 72% wołowina (mięso, serca, płuca, wątroby), 26,9% woda pitna, 1% minerały, 0,1% inulina.
Zawartość wilgociKurczak: 80%
Indyk: 78%
Wołowina: 75%
Dodatki na kgDrób:Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Witamina D3 200 IU, witamina E 20 mg, tauryna 1500 mg, jod (3b202) 0,75 mg, miedź (3b405) 1 mg, mangan (3b503) 1,4 mg, cynk (3b605) 25 mg. Indyk: Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Witamina D3 200 IU, witamina E 20 mg, tauryna 1500 mg, jod (3b202) 0,75 mg, miedź (3b405) 1 mg, mangan (3b503) 1,4 mg, cynk (3b605) 25 mg Wołowina: Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Witamina D3 200 IU, witamina E 20 mg, tauryna 1500 mg, jod (3b202) 0,75 mg, mangan (3b503) 1,4 mg, cynk (3b605) 25 mg.