Składniki analityczneBiałko: 8,6; zawartość tłuszczu: 2,9; substancja nieorganiczna: 1,6; włókno surowe: 0,60;
Wartość kaloryczna: 83 kcal/100 g.
Skład:mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (21%, 85% naturalne*; w tym wołowina 4% i wątroba 4%), zboża, produkty pochodzenia roślinnego (m.in. suszona pulpa buraczana 1,1%), roślinne ekstrakty białkowe, produkty przemysłu piekarskiego (m.in. makaron 1,1%, co odpowiada 4% gotowanego makaronu,
warzywa (m.in. suszona marchew 0,5%, odpowiada 4% marchwi), minerały, zioła prowansalskie. *Naturalne składniki.
Dodatki na kgwitamina D3: 500 IU, witamina E: 20,0
mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat): 1,4 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny): 0,23 mg, żelazo
(siarczan żelaza(II), monohydrat): 3,0 mg, mangan (siarczan manganu(II), monohydrat): 1,8 mg, cynk
(siarczan cynku, monohydrat): 19,4 mg.