Składniki analityczneBiałko surowe 40 %, Oleje i tłuszcze surowe 18 %, Popiół surowy 9 %, Włókno surowe 5 %, Wilgotność 12 %, Wapń 1,8 %, Fosfor 1,3 %, Omega-6 2,5 %, Omega-3 1 %, DHA/EPA 0,35 % / 0,2 %.
Skład:Surowe mięso jagnięce (7%), surowe mięso jelenia szlachetnego (5%), surowe mięso kaczki (5%), surowy golec zwyczajny (5%), surowa cała sardynka (5%), surowe mięso wieprzowe (5%), surowa wątroba kaczki (5%), surowa wątroba jagnięca (4%), świeże jaja (4%), dehydratyzowana jagnięcina (4%), dehydratyzowana sieja kanadyjska (4%), dehydratyzowany błękitek (4%), dehydratyzowana baranina (4%), dehydratyzowany śledź (4%), dehydratyzowana makrela (4%), surowe mięso kozy (4%), surowa wątroba wieprzowa (4%), cała zielona soczewica, cała ciecierzyca, cały groch, surowy pstrąg tęczowy (3%), tłuszcz z kaczki (3%), cała czerwona soczewica, cała fasola pinto, włókno soczewicy, olej z rdzawca (1%), cała fasola biała, skrobia grochowa, surowe nerki jagnięce (0,5%), surowe żołądki jagnięce (0,5%), suszony kelp, świeża cała dynia, świeża cała dynia piżmowa, świeża cała cukinia, świeża cała marchew, świeże całe jabłka, świeże całe gruszki, suszony korzeń cykorii, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeże liście buraków, świeże liście rzepy, cała żurawina, całe borówki, całe jagody saskatoon, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, lawenda, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży.
Dodatki na kgDodatki technologiczne: ekstrakt tokoferolu z olejów roślinnych: 121 mg, kwas cytrynowy: 40 mg. Dodatki sensoryczne: ekstrakt z rozmarynu: 80 mg. Dodatki żywieniowe: 3b606 (cynk): 105 mg, 3b406 (miedź): 5,5 mg, 3a821 witamina B1: 9,8 mg, 3a700 witamina E: 120 IU. Dodatki zootechniczne: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1x10^9 CFU