Składniki analityczneBiałko surowe 39 %, Oleje i tłuszcze surowe 18 %, Popiół surowy 9 %, Włókno surowe 4 %, Wilgotność 12 %, Wapń 1,4 %, Fosfor 1,1 %, Omega-6 2,8 %, Omega-3 0,5 %, DHA/EPA 0,2 % / 0,2 %.
Skład:Surowe mięso indyka (19%), świeże mięso kurczaka (18,5%), surowa przepiórka (4%), cały surowy morszczuk północnopacyficzny (4%), cały surowy śledź (4%), surowa wątroba indyka (4%), świeże organy kurczaka (wątroba, serce) (4%), świeże jaja (4%), dehydratyzowany indyk (4%), dehydratyzowany kurczak (4%), dehydratyzowany śledź (4%), dehydratyzowana wątroba kurczaka (4%), dehydratyzowane jaja (4%), cała czerwona soczewica, cała fasola pinto, cała zielona soczewica, tłuszcz z kurczaka (3%), cała fasola biała, cała ciecierzyca, włókno soczewicy, cały groch, olej z rdzawca (0,5%), skrobia grochowa, suszony kelp, małże nowozelandzkie, świeża cała dynia piżmowa, świeża cała dynia, sól, świeże całe jabłka, świeża cała marchew, świeże całe gruszki, świeża cała cukinia, suszony korzeń cykorii, świeże liście buraków, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeże liście rzepy, cała żurawina, całe borówki, całe jagody saskatoon, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, lawenda, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży.
Dodatki na kgDodatki technologiczne: ekstrakt tokoferolu z olejów roślinnych: 121 mg, kwas cytrynowy: 40 mg. Dodatki sensoryczne: ekstrakt z rozmarynu: 80 mg. Dodatki żywieniowe: 3b606 (cynk): 112,5 mg, 3b406 (miedź): 11 mg, 3a821 witamina B1: 19,6 mg, 3a841 witamina B5: 10 mg, 3a700 witamina E: 90 IU. Dodatki zootechniczne: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1x10^9 CFU