Składniki analityczneBiałko surowe 38 %, Oleje i tłuszcze surowe 18 %, Popiół surowy 9 %, Włókno surowe 5 %, Wilgotność 12 %, Wapń 1,4 %, Fosfor 1,1 %, Omega-6 3 %, Omega-3 1 %, DHA/EPA 0,3 % / 0,2 %.
Skład:świeże mięso kurczaka (25%), surowe mięso indyka (8%), świeże organy kurczaka (wątroba, serce) (7%), surowy cały śledź (6%), surowy cały morszczuk północnopacyficzny (5%), świeże jaja (5%), surowa wątroba indyka (5%), dehydratyzowany kurczak (4%), dehydratyzowany indyk (4%), dehydratyzowana makrela (4%), dehydratyzowana sardynka (4%), dehydratyzowany śledź (4%), cała czerwona soczewica, cała ciecierzyca, cały groch, tłuszcz z kurczaka (3%), cała zielona soczewica, cała fasola pinto, cała fasola biała, włókno soczewicy, olej z rdzawca (1%), skrobia grochowa, suszony kelp, świeża cała dynia, świeża cała dynia piżmowa, świeża cała cukinia, świeża cała marchew, świeże całe jabłka, świeże całe gruszki, suszony korzeń cykorii, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeże liście buraków, świeże liście rzepy, cała żurawina, całe borówki, całe jagody saskatoon, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, lawenda, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży.
Dodatki na kgDodatki technologiczne: ekstrakt tokoferolu z olejów roślinnych: 121 mg, kwas cytrynowy: 40 mg. Dodatki sensoryczne: ekstrakt z rozmarynu: 80 mg. Dodatki żywieniowe: 3b606 (cynk): 105 mg, 3b406 (miedź): 11 mg, 3a821 witamina B1: 10 mg, 3a672a witamina A: 3750 IU, 3a671 witamina D3: 500 IU, 3a700 witamina E: 80 IU. Dodatki zootechniczne: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1x10^9 CFU.