Składniki analityczneBiałko surowe 40 %, Oleje i tłuszcze surowe 13 %, Popiół surowy 8 %, Włókno surowe 8 %, Wilgotność 12 %, Wapń 1,4 %, Fosfor 1,1 %, Omega-6 2,2 %, Omega-3 0,9 %, DHA/EPA 0,25 % / 0,15 %.
Skład:świeże mięso kurczaka (25%), surowy cały śledź (6%), surowe mięso indyka (6%), świeże organy kurczaka (wątroba, serce) (6%), surowy cały morszczuk północnopacyficzny (5%), surowa cała makrela (5%), świeże jaja (5%), dehydratyzowany kurczak (4%), dehydratyzowana makrela (4%), dehydratyzowana sardynka (4%), dehydratyzowany śledź (4%), dehydratyzowany indyk (4%), dehydratyzowana sieja kanadyjska (4%), włókno soczewicy, cała fasola pinto, cała fasola biała, cała ciecierzyca, cała czerwona soczewica, cała zielona soczewica, cały groch, skrobia grochowa, surowa wątroba indyka (1,5%), tłuszcz z kurczaka (1,5%), błonnik jabłkowy, algi (źródło DHA), suszony kelp, świeża cała dynia, świeża cała dynia piżmowa, świeża cała cukinia, świeża cała marchew, świeże całe jabłka, świeże całe gruszki, suszony korzeń cykorii, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeże liście buraków, świeże liście rzepy, cała żurawina, całe borówki, całe jagody saskatoon, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, lawenda, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży.
Dodatki na kgDodatki technologiczne: ekstrakt tokoferolu z olejów roślinnych: 121 mg, kwas cytrynowy: 40 mg. Dodatki sensoryczne: ekstrakt z rozmarynu: 80 mg. Dodatki żywieniowe: 3b606 (cynk): 105 mg, 3b406 (miedź): 11 mg, 3a821 witamina B1: 25 mg, 3a825i witamina B2: 10 mg, 3a314 witamina B3: 50 mg, 3a841 Witamina B5: 8 mg, 3a831 Witamina B6: 7,5 mg, 3a316 witamina B9: 0,75 mg, witamina B12: 0,1 mg, 3a700 witamina E: 100 IU. Dodatki zootechniczne: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1x10^9 CFU