Składniki analityczneKurczak: Białko surowe 10,2%, tłuszcz surowy 5,2%, włókno surowe 0,4%, popiół surowy 2,2%, wilgotność 80%.
Kurczak z gęsiną: 10,2% białka surowego, 2,8% popiołu surowego.
Wołowina i kurczak: 10,6% białka surowego, 6,9% tłuszczu surowego, 2,4% popiołu surowego, 77% wilgotności.
Indyk: 10,6% białka surowego, 5,4% tłuszczu surowego.
Skład:3 x Kurczak: kurczak* (70%), wywar z kurczaka (28,9%), minerały, olej z łososia.
3 x Kurczak z gęsiną: kurczak* (60%), wywar z kurczaka i gęsiny (28,9%), gęsina* (10%).
3 x Wołowina z kurczakiem: wołowina* (40%), kurczak* (30%), wywar z wołowiny i kurczaka (28,9%).
3 x Indyk: Indyk* (70%), wywar z indyka (28,9%).
*Naturalne składniki
Dodatki na kgKurczak: Witamina D3 200 IU, witamina E 20 mg, tauryna 1500 mg, jodan wapnia bezwodny 2,3 mg (I: 0,75 mg), siarczan miedzi(II), pentahydrat 3,9 mg (Cu: 1 mg), siarczan manganu(II), monohydrat 4,31 mg (Mn: 1,4 mg), siarczan cynku, monohydrat 68,6 mg (Zn: 25 mg), Kurczak z gęsiną: witamina D3 200 IU, Wołowina z kurczakiem: witamina D3 200 IU, Indyk: witamina D3 200 IU