Składniki analityczneBiałko 11,4%, zawartość tłuszczu 9,5%, wapń 0,6%, fosfor 0,2%
Skład:zboża (owies, gryka, dari, kukurydza, pszenica), nasiona (ryż paddy, kardi, proso, słonecznik, siemię lniane, dzika róża, dynia, konopie, ryż), produkty piekarnicze, warzywa (płatki grochowe, marchew), owoce (daktyle, szarańczyn strąkowy, papaja, rodzynki, orzechy, ananas, banany), orzechy (migdały, orzechy laskowe), produkty pochodzenia roślinnego, minerały (2,5%), oleje i tłuszcze (m.in. olej z krokosza barwierskiego), roślinne ekstrakty białkowe, miód, drożdże, owady, jaja i produkty pochodne z jaj, mięczaki i skorupiaki
Dodatki na kgWitamina A 14 350 IU, witamina D3 1690 IU, witamina E 136 mg, witamina C 250 mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 0,2 mg, przeciwutleniacze