Składniki analityczneBiałko 33,5%, wilgotność 28%, zawartość tłuszczu 20%, popiół surowy 10%, włókno surowe 2%
Skład:Mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (95%, w tym 6% indyka), minerały. Może zawierać śladowe ilości innych składników z poprzednich produkcji.
Dodatki na kgDodatki technologiczne: PrzeciwutleniaczeDodatki sensoryczne/kg: 5-(2-hydroksyetylo)-4-metylotiazol 1,9 mg, alkohol benzylowy 1,8 mg, 4-hydroksy-2,5-dimetylofuran-3(2H)-on 1,13 mg, kwas oktanowy 0,9 mg, disiarczek bis-(2-metylo-3-furylu) 0,23 mg, siarczek difurfurylu (CAS 13678-67-6) 0,15 mg, siarczek difurfurylu (CAS 4437-20-1) 0,15 mg, 2-acetylofuran 0,075 mg