Składniki analitycznebiałko surowe 10,5%, zawartość tłuszczu 8,5%, popiół surowy 1,5%, włókno surowe 0,5%, wilgotność 78%, wapń 0,28%, fosfor 0,23%, potas 0,23%, sód 0,16%, magnez 0,05%.
Skład:mięso, żołądki, serca i wątróbki z kurczaka 70%, wywar mięsny 25,4%, minerały, olej z ryb, olej słonecznikowy, inulina (korzeń cykorii) 0,2%, drożdże piwne 0,2%.
Dodatki na kgDodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt na kilogram: witamina D3: 170 IU, cynk (jako siarczan cynku, monohydrat): 25 mg, mangan (jako siarczan manganu(II), monohydrat): 1,4 mg, miedź jako siarczan miedzi(II), pięciowodny: 1 mg, jod jako jodan wapnia (bezwodny): 0,75 mg.