Składniki analitycznebiałko surowe 11,7%, zawartość tłuszczu 11%, popiół surowy 1,4%, włókno surowe 0,3%, wilgotność 75,5%, wapń 0,29%, fosfor 0,22%, potas 0,22%, sód 0,21%, magnez 0,04%.
Skład:wołowina, płuca, serca, nerki, wątróbki wołowe 70%, rosół z mięsa 25,6%, olej lniany, minerały, olej z ryb, MSM 0,12%, omułek nowozelandzki w proszku 0,1%.
Dodatki na kgDodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt na kilogram: witamina D3: 170 IU, cynk (jako siarczan cynku, monohydrat): 25 mg, mangan (jako siarczan manganu(II), monohydrat): 1,4 mg, miedź jako siarczan miedzi(II), pięciowodny: 1 mg, jod jako jodan wapnia (bezwodny): 0,75 mg.