Składniki analityczneBiałko surowe 10,2%, zawartość tłuszczu 5%, popiół surowy 2,5%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 80%, wapń 0,29%, fosfor 0,25%, potas 0,23%, sód 0,22%.
Skład:Mięso, serca, żołądki, wątróbki, szyje, tłuszcz z kurczaka 70%, wywar mięsny 27%, minerały 1%, cykoria 1%, olej z łososia 0,5%, drożdże piwne 0,3%, omułek nowozelandzki 0,2%.
Dodatki na kgDodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt na kilogram: witamina D3: 200 IU, witamina E: 50,0 mg, tauryna: 1500 mg, jod (jako jodan wapnia, bezwodny): 0,2 mg, mangan (siarczan manganu (II), monohydrat): 2 mg, cynk (jako siarczan cynku, monohydrat): 20,0 mg