Składniki analityczneKurczak
Białko surowe 35,6%, tłuszcz surowy 25,7%, popiół surowy 5%, włókno surowe 3%
Cielęcina:
Białko surowe 30,8%, tłuszcz surowy 28,1%, popiół surowy 5%, włókno surowe 3%
Jelenina:
Białko surowe 37,1%, tłuszcz surowy 23,6%, popiół surowy 5%, włókno surowe 3%
Królik:
Białko surowe 36,2%, tłuszcz surowy 25,3%, popiół surowy 8,6%, włókno surowe 3,2%
Skład:Kurczak:
93% mięso kurczaka, skrobia ziemniaczana, włókna roślinne, minerały, 0,5% wyciąg z omułka nowozelandzkiego
Cielęcina:
93% cielęcina, skrobia ziemniaczana, włókna roślinne, minerały, 1% siemię lniane
Jelenina:
93% jeleniny, skrobia ziemniaczana, włókna roślinne, 1,6% glukozaminy, minerały, 0,8% wyciągu z omułka nowozelandzkiego
Królik:
50% mięso z królika, 43% mięso z kurczaka, skrobia ziemniaczana, włókna roślinne, minerały, 0,2% głóg