Składniki analityczne Wołowina, kostki z płuc:
Białko surowe 76,6%, tłuszcz surowy 8,2%, popiół surowy 5,2%
Wołowina, pałeczki mleczne:
Białko surowe 51,7%, tłuszcz surowy 32,2%, popiół surowy 6,3%, wilgotność 6,5%
Wołowina, paski mięsa:
Białko surowe 19,2%, tłuszcz surowy 14,7%, popiół surowy 5,2%, włókno surowe 1%, wilgotność 19%
Wołowina, pałeczki mięsne:
Białko surowe 74,7%, tłuszcz surowy 11,9%, popiół surowy 3,9%, wilgotność 9,5%
Skład: Wołowina, kostki z płuc:
100% płuca wołowego
Wołowina, pałeczki mleczne:
100% wymiona wołowe
Wołowina, paski mięsa:
95% wołowiny, 5% skrobi ziemniaczanej
Wołowina, pałeczki mięsne:
100% przełyku wołowego