Składniki analityczneEnergia metaboliczna 378 kcal/100 g (15,82 MJ/kg), białko 29,0%, zawartość tłuszczu 17,0%, włókno surowe 2,8%, popiół surowy 8,4%, fosfor 1,2%, wapń 1,75%, sód 0,25%, potas 0,65%, magnez 0,10%.
Skład:Świeża wołowina (62%), mąka ziemniaczana, białko wołowe (suszone, 8%), groch (suszony), siemię lniane, hydrolizat białkowy (wegetariański), buraki (suszone, 1%), oregano (suszone, 0,2%), pietruszka (suszona, 0,2%), kolendra (0,2%), chlorek potasu.
Dodatki na kgWitamina A 12 000 IU, witamina D3 1200 IU, witamina B1 10 mg, witamina B2 10 mg, witamina B6 6 mg, witamina B12 100 mcg, biotyna 250 mcg, kwas pantotenowy 20 mg, niacyna 40 mg, kwas foliowy 2,0 mg, witamina C 70 mg, chlorek choliny 2500 mg, witamina E 70 mg.
Pierwiastki śladowe na kg
Miedź (jako siarczan miedzi(II), pentahydrat) 10 mg, mangan 10 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 2,0 mg, selen (jako selenin sodu) 0,2 mg, cynk (tlenek cynku) 70 mg, żelazo 120 mg.
Dodatki technologiczne:
przeciwutleniacze, konserwanty