Składniki analitycznebiałko 11%, zawartość tłuszczu 5%, włókno surowe 0,3%, popiół surowy 1,6%, wilgotność 81%. Czysty indyk: Białko 11,2%, zawartość tłuszczu 5%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 1,8%, wilgotność 81%, tauryna 0,6 g/kg.
Skład:z łososiem i krewetkami: 42% mięsa oraz produktów pochodzenia zwierzęcego (wieprzowina, kurczak), ryby + produkty pochodne z ryb (15% łososia), mięczaki i skorupiaki (6% krewetek), minerały. z kurczakiem i owoce morza: 55% mięsa i produktów ubocznych pochodzenia zwierzęcego (wieprzowina, 16% kurczaka, wołowina), ryby i produkty pochodne z ryb (4% ryby morskiej), mięczaki i skorupiaki (4% krabów), minerały. z wołowiną i ziemniakami: 60% mięsa i produktów ubocznych pochodzenia zwierzęcego (30% wołowiny, kurczak, wieprzowina), warzywa (4% ziemniaków), minerały. Czysty indyk: 60% mięsa z indyka, węglan wapnia, chlorek sodu.
Dodatki na kg200 IU 3a671, 1 mg 3b406, 11,4 mg 3b605, 1,4 mg 3b503, 0,1 mg 3b202. Czysty indyk: 4000 IU 3a672a, 200 IU 3a671, 2 mg 3b406, 14,7 mg 3b605, 1,4 mg 3b503, 0,1 mg 3b202, 5,7 mg 3b103.