Składniki analitycznebiałko 11%, zawartość tłuszczu 5%, włókno surowe 0,3%, popiół surowy 1,6%, wilgotność 81%. Indyk i pomidory: Białko 11,2%, zawartość tłuszczu 5%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 1,8%, wilgotność 81%, tauryna 0,6 g/kg.
Skład:z drobiem i makaronem: 60% mięsa i produktów ubocznych pochodzenia zwierzęcego (25% drobiu, wołowiny, wieprzowiny), produkty przemysłu piekarniczego (1% klusek), minerały. Indyk i pomidory: 56% mięsa z indyka, 4% pomidorów, węglan wapnia, chlorek sodu. z sercami indyczymi: 63% mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (wołowina, drób, wieprzowina, 8% serc indyczych), minerały. Koktajl mięsny: 63% mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego (23% wołowiny, w tym 10% kurczaka, 10% indyka, 10% królika), minerały.
Dodatki na kg200 IU 3a671, 1 mg 3b406, 11,4 mg 3b605, 1,4 mg 3b503, 0,1 mg 3b202. Indyk i pomidory: 4000 IU 3a672a, 200 IU 3a671, 2 mg 3b406, 14,7 mg 3b605, 1,4 mg 3b503, 0,1 mg 3b202, 5,7 mg 3b103.