Składniki analityczneBiałko 7,8%, zawartość tłuszczu 11,5%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 1,3%, wilgotność 76%, wapń 0,22%, fosfor 0,16%, sód 0,16%, potas 0,16%, kwas linolowy 1,8%, tauryna 0,7 g/kg.
Skład:Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego warzywa (ziemniaki), oleje i tłuszcze (olej rzepakowy), minerały, produkty pochodzenia roślinnego. z kurczakiem: Wieprzowina, 18% kurczaka. Źródła białka: Wieprzowina, kurczak. Czysty indyk: 43% indyka. Źródła białka: Indyk. z kaczką: Cielęcina, kurczak, 5% kaczki. Źródła białka: Cielęcina, kurczak, kaczka. z wołowiną: 20% wołowiny, kurczak, wieprzowina. Źródła białka: Wołowina, kurczak, wieprzowina. z wieprzowiną: 30% wieprzowiny, kurczak. Źródła białka; wieprzowina, kurczak. z cielęciną: 20% cielęciny, kurczak, kaczka. Źródła białka: Cielęcina, kurczak, kaczka.
Dodatki na kg180 IU 3a671, 0,4 mg 3b202, 2 mg 3b406, 2 mg 3b503, 16 mg 3b605.