Składniki analityczneCzysty kurczak: białko 10 %, zawartość tłuszczu 5 %, włókno surowe 0,5 %, popiół surowy 2,5 %, wilgotność 80 %, tauryna 0,8 g/kg
Indyk czysty: białko 10,5 %, zawartość tłuszczu 5,5 %, włókno surowe 0,5 %, popiół surowy 2,5 %, wilgotność 80 %, tauryna 0,8 g/kg
Czysta wołowina: białko 11 %, zawartość tłuszczu 8 %, włókno surowe 0,5 %, popiół surowy 2,1 %, wilgotność 75 %, tauryna 0,8 g/kg
Skład:Czysty kurczak: 68 % kurczaka (serce, wątroba, żołądek, mięso, szyja, tłuszcz), olej rzepakowy, węglan wapnia, chlorek sodu.
Indyk czysty: 68 % indyka (serce, wątroba, żołądek, mięso, szyja), olej rzepakowy, węglan wapnia, chlorek sodu
Czysta wołowina: 68 % wołowiny (mięso, serce, płuca, wątroba), olej rzepakowy, węglan wapnia, chlorek sodu
Dodatki na kgDodatki żywieniowe: Kurczak czysty/ Indyk czysty: 200 IU 3a671, 0,75 mg 3b202, 1,4 mg 3b503, 25 mg 3b605, 0,5 mg 3b405. Czysta wołowina: 200 IU 3a671, 0,75 mg 3b202, 1,4 mg 3b503, 25 mg 3b605